Зареждане

2 златни и 1 сребърен медал за българските граплъри в Босна и Херцеговина

2 златни и 1 сребърен медал за българските граплъри в Босна и Херцеговина
Публикувано на: Март 11, 2015 в 12:33 ч
 
2 златни и 1 сребърен медал за българските граплъри в в Босна и Херцеговина. Тази събота, на 07.03. се проведе много престижен международен турнир по граплинг в град Баня Лука. 
 
Състезанието беше от веригата Tribe Submission Vol.2 , участници в турнира имаше от 6 държави (Босна и Херцеговина, Сърбия, Македония, Черна Гора и България), над 100 участника се включиха в надпреварата за медалите. Нашите представители се справиха отлично като взеха 2 златни и 1 сребърен медал .
 
Юношата на "Маршъл Анималс"- Слав Николаев(който е европейски шампион на 2-те най-престижни федерации ADCC и NAGA-за юноши), постъпи смело и се записа в дивизия "Beginers-мъже до 84 кг.", след две победи с предаване отстъпи на финала с една точка разлика и стана вицешампион в категорията си.
 
Един от най-добрите ни граплъри в тежката дивизия Кристиян Спасов след три тежки борби завоюва златния медал в тежката категория, с майсторски "хилхук" и предаване на противника си.
 
Последния мач на състезанието се проведе в най-атрактивната категория мъже-напреднали до 93кг. между Ангел Караиванов и Доджислав Добравак. Срещата приключи със светкавичен "КнииБар" и златен медал за Българския шампион! 
 
Състезанието беше изключително атрактивно с много динамична игра, ключове и задушавания. 
 
Българските бойци отново показа, че България е страна на шампиони!

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес