Зареждане

Дейна Уайт: Майкъл Джордан би победил Леброн Джеймс в PowerSlap

Дейна Уайт: Майкъл Джордан би победил Леброн Джеймс в PowerSlap
Публикувано на: Юни 7, 2023 в 11:00 ч
Новата страст на Дейна Уайт - състезанието по шамари "Power Slap" стартира излъчването си по телевизията през януари и започна да гради своя самостоятелен имидж.

Уайт, който е президент на UFC от 2001 г. насам, имаше визия за успеха на Power Slap в социалните медии и международният му успех при първоначалното му стартиране. След две събития разговорите за това кой би спечелил станаха по-дълбоки, като обхванаха различни спортове и епохи.

В интервю за Роби Фокс от Barstool, Дейна Уайт беше попитан кой би излязъл начело в хипотетичен мач между бившия велик играч на Чикаго Булс Майкъл Джордан и настоящата звезда на Лос Анджелис Лейкърс Леброн Джеймс - двама от най-добрите в НБА в своите поколения.

Въпреки че е фен на "Селтикс", Уайт не прояви колебание в анализа си.

"Майкъл Джордан ще спечели", каза Уайт. "Уважавам Леброн и това, което е направил, и това, което е като спортист. Никога не е имал проблеми. Винаги е там за мачовете. Усещаш разликата, когато е в отбора. Но Джордан е любимият ми играч за всички времена. Аз съм от "Селтикс", но Джордан е убиец. Джордан е убиец."

Макар че бой с шамари между двамата никога няма да се случи, това показва, че дебатът между различните играчи на една и съща позиция или от един и същи калибър в различни епохи винаги ще бъде актуална тема.

Въпреки че има своите критици, Power Slap продължава да върви напред, тъй като Уайт разкри, че третата част на промоцията ще се проведе на 7 юли в UFC APEX като подгряване на UFC 290, което ще се проведе на следващата вечер в T-Mobile Arena. Събитието ще бъде оглавено от Александър Волкановски и Яир Родригес за титлата в категория перо.

Кой би спечелил в бой с шамари - Майкъл Джордан или Леброн Джеймс?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес