Зареждане

Умар Кейн се справи със Серин Усман в сенегелската борба

Умар Кейн се справи със Серин Усман в сенегелската борба
Публикувано на: Декември 26, 2023 в 02:00 ч
Умар Кейн, по-известен като "Reug Reug" се присъедини към елита на сенегалската борба след победата си над Серин Усман, по-прякор 'Bombardier'. Двамата сенгалски гиганти, които заедно тежат над 300 килограма, направиха истинско шоу. Мачът показа техническите умения на "Reug Reug", наричан "мълнията" на Thiaroye.

Той успя да надвие опонента си, здравия 'Bombardier', със впечатляващ тейкдаун. С тази победа Кейн си проправи път към елита на борбата. Тази победа бележи важен момент в неговата кариера и отваря вратата към изключителния кръг от шампиони в този спорт.

Reug Reug е сенегалски борец и MMA боец на ONE Championship. Той стана известен в света на традиционната сенегалска борба, спорт, който е изключително популярен в Сенегал и съчетава елементи от борба и бокс. Кейн е известен с впечатляващия си физически ръст и сила, както и с техническите си умения на ринга.

Серин Усман е сенегалски борец и една от най-известните фигури в сенегалската борба. Той е известен с огромните си размери и сила, като е спечелил множество шампионати през цялата си кариера. "Bombardier" е икона в спорта и е уважаван за своите постижения и принос към сенегалската борба.

Ето видео от срещата на гигантите:






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес