Зареждане

Станка Златева и боксьорите вечe са в селото на спортистите

Станка Златева и боксьорите вечe са в селото на спортистите
Публикувано на: Юни 12, 2015 в 08:31 ч

Най-титулуваната ни състезателка Станка Златева е една от най-търсените за интервюта в навечерието на европейските игри в Баку.

Петкратната световна шампионка изкара 10-дневен лагер в азерската столица и днес присъства на церемонията по откриването на селото на спортистите, на която бяха издигнати и знамената на страните-участнички.

Гуйдя води румънските борци,а Стоян Добрев е със сърбите

Бившият национал в свободната борба Анатолий Гуйдя води най-добрите румънци на Европейските игри в Баку. Спечелилият шест медала от световни и европейски игри за България спортист смята, че половината от шестимата му състезатели имат шансове за медал в Баку. Гуйдя все още съжалява за малшанса, който го застигна на Олимпиадата в Пекин през 2008 г., когато скъса ахилес два дни преди gujdiaкатегорията си. „Много ме е яд, бях готов за титла, а трябваше да се върна контузен скоропостижно в България,“ твърди Гуйдя, който преди 6 месеца започна като треньор при румънците. Стоян Добрев, бивш помощник треньор на националния ни отбор в класическия стил, пък води борците на Сърбия.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес