Зареждане

Уайлдър: Ако Фюри измами с ръкавиците, тогава бие Усик с 1 удар

Уайлдър: Ако Фюри измами с ръкавиците, тогава бие Усик с 1 удар
Публикувано на: Декември 12, 2023 в 10:00 ч
До ден днешен Дионтей Уайлдър все още вярва, че Тайсън Фюри е измамил в битките си срещу него.

С наближаването на датата на голямата обединителна битка между Фюри и Александър Усик започват да циркулират прогнози за това как ще се развие тази битка. Една от тях сподели и бившият шампион на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър, който отвори стари рани при отговора си.

Ако не беше провалът с Франсис Нгану, не много хора биха се съмнявали в победата на Фюри срещу Усик. Сега обаче картите наистина са разбъркани и през февруари ще стане ясно кой е най-добрият в тежка категория в момента.

Уайлдър прогнозира победа за Фюри, но ако си послужи с трика с ръкавиците, който направи в битката им.

„Как ще протече битката на Фюри и Усик ? Честно казано не знам, всичко може да се случи. Всеки път, когато двама от тежка категория се качат на ринга, е 50/50. Никога не знаеш какво ще се случи, докато не влезеш там. Въпреки това, що се отнася до мен, вярвам, че Фюри ще спечели. 

Зависи колко добре е подготвил триковете си и колко му е позволено да мами. Ако използва предимството си в теглото и подобри ръкавиците си, той може да довърши Усик с един удар. Той носи ръкавици, които не са одобрени от никоя асоциация. 

Носи ги, въпреки че е очевидно, че нещо не е наред с тях. Имат съдия, който му дава допълнителни пет секунди, за да се възстанови. Списъкът с такива неща продължава и продължава.“, сподели Уайлдър.

Фюри и Уайлдър се биха три пъти. Първата битка беше равенство, а следващите две Фюри ги взе с нокаут.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес