Зареждане

Теофимо Лопес-старши предупреждава: Терънс Крофърд ще бъде унищожен

Теофимо Лопес-старши предупреждава: Терънс Крофърд ще бъде унищожен
Публикувано на: Февруари 21, 2024 в 18:36 ч
С всеки изминал ден Теофимо Лопес младши изглежда се насочва към потенциален сблъсък срещу Терънс Крофорд .

Лопес може да използва статута си на "супершампион", за да се наложи срещу безспорния крал на полутежката категория. 

Правилата на WBO посочват, че супершампион може да бъде поставен като задължителен претендент срещу шампион в по-горната дивизия. 

Лопес (20-1, 13 нокаута) и Крауфорд (40-0, 31 нокаута) си размениха неприятни реплики през последните дни след неубедителната победа на Лопес срещу Джамейн Ортис по-рано този месец. След двубоя Крауфорд, който подкрепяше Кишон Дейвис по време на победата му срещу Хосе Педраса, каза на Лопес да  се върне към чертожната дъска и го нарече "глупак".

26-годишният Лопес покани 37-годишния Крауфорд за сблъсък и предупреди, че роденият в Небраска "не иска да има нищо общо с него."

Бащата на Лопес и негов треньор Теофимо старши сега налива още масло в огъня .

"Не мисля, че Крауфорд иска да има нещо общо със сина ми. Кариерата му ще приключи. Така се чувства той", заяви Лопес старши пред. "Синът ми го унищожава. Крауфорд си мисли, че е Кинг Конг. Загубата му от сина ми ще бъде позор. Той няма да може да спи през нощта. Това ще бъде кошмар. ще бъде като да се върне от Виетнам и да види всички тези неща, които се виждат по време на войните.

"Той ще се събужда посред нощ и ще казва: "Тео, къде си, Тео?" За мен Крауфорд е човек като Майк Тайсън. Спомняте ли си как той казваше, че се страхува - стар лъв, който излиза на ринга. Крауфорд се страхува до смърт. Знаете ли защо се страхува до смърт? Той не иска да има тази загуба. Знае, че синът ми има добър шанс да му нанесе тази загуба... Те не искат да губят. Синът ми винаги се стреми към първото място. Той е в играта, за да се бие с най-големите. Терънс иска да премине в три теглови категории, за да се бие с Канело. Синът ми иска да премине само една теглова дивизия ."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес