Зареждане

Синовете на Кадиров ще се боксират на галавечер в Грозни

Синовете на Кадиров ще се боксират на галавечер в Грозни
Публикувано на: Август 31, 2020 в 07:35 ч
На 3-ти септември в Грозни ще се проведе боксова галавечер в памет на Ахмат Кадиров, който е първи президент на Чеченската република. Ахмат беше убит през 2004 година вследствие на терористичен акт. Към днешна дата президент е неговия син Рамзан Кадиров, който е голям фен на бойните спортове.

Рамзан е решил да включи и своите синове, които ще се боксират по правилата на аматьорския бокс. В галавечерта участие ще вземе и бившият боец на UFC, Абдул-Керим Едилов, който е един от любимците на Кадиров. Ето какво написа в социалните мрежи Висмурадов, който е президент на боен клуб "Ахмат" и дясна ръка на Кадиров:

На 3 септември в град Грозни  на арена „Колизеум“ ще се проведе международният турнир по бокс „Времето на легендите“, посветен на паметта на първия президент на Чеченската република, героя на Русия Ахмат Хаджи Кадиров. 

Арената ще бъде домакин на най-зрелищните битки с участието на най-добрите боксьори в страната ни. Също така, моите скъпи племенници, синовете на Кадиров ще вземат участие. Те ще участват в битки по правилата на любителския бокс.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес