Зареждане

Шакур Стивънсън оцелял като по чудо при убийството на Takeoff

Шакур Стивънсън оцелял като по чудо при убийството на Takeoff
Публикувано на: Ноември 3, 2022 в 00:00 ч
В нощта на 1 ноември животът на непобедения американски боксьор Шакур Стивънсън беше на косъм.

В САЩ има големи надежди за 25-годишния талант. До тази възраст той има впечатляващ рекорд - 19-0 на професионалния ринг. Младият спортист има цял набор от награди и колани в рекорда си. Но участието в престрелка можеше да сложи край на една феноменална кариера.

Стивънсън е приятел с много рапъри, с които обича да прекарва времето си. И в онази вечер той е в компанията на Kershnik Kari Ball (Takeoff). Приятелите отиват в боулинг клуб, за играят игра на зарове. Тяхната игра обаче е внезапно прекъсната от схватка.

Все още не е установено със сигурност дали конфликтът с други посетители на институцията е спонтанен или стрелците са пристигнали нарочно. Но разговорът с повишен тон засегнал и Шакур, който бил до приятеля му.

Снимките, публикувани от TMZ, станаха основното доказателство за участието на Стивънсън в конфликта. Той е рамо до рамо с Takeoff в момента, в който започнала стрелбата. Резултатът от нея е смъртта на рапъра, като освен него бяха ранени още двама участници.

Още по-изненадващото е, че самият Шакур остава невредим. Сутринта на 2 ноември Стивънсън реагира кратко на случилото се. "R.I.P. Takeoff", написа боксьорът в социалните мрежи. Но притесненията на Шакур едва ли ще свършат дотук.

Участието в престрелка е сериозна причина за разследване на правоприлагащите органи. Засега полицията не се е свързала със Стивънсън, но предвид снимките като доказателство за участието му в инцидента е въпрос на време.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес