Зареждане

Санчез убеден в победа над оптитния боксьор Троут: Боксът с голи ръце е различно нещо

Санчез убеден в победа над оптитния боксьор Троут: Боксът с голи ръце е различно нещо
Публикувано на: Януари 25, 2023 в 15:15 ч
Диего Санчез не изглежда ни най-малко загрижен за боксовото минало на Остин Троут, преди техния дебют на Bare Knuckle FC един срещу друг.

Двамата ще се състезават на 13 февруари в BKFC: KnuckleMania 3 от Tingley Coliseum в Албакърки. Ако сте загрижени за Санчес, който е на 41 години и влиза смело в двубоя, като се има предвид нивото на уменията на 37-годишния боксьор Траут с ръцете, „The Nightmare“ е категоричен, че няма за какво да се притеснявате.

„Динамиката и принципите на този спорт са напълно различни, а Остин Траут е боец със стил като Флойд Мейуедър, с изключение на това, че е левичар“, каза Санчез. „Като си боец с такъв стил, не можеш да блокираш ударите с голи ръце. Независимо дали стоваря голия си юмрук на рамото ти, на ръката ти, на ребрата ти, на гръдната кост, на черния ти дроб, на стомаха ти, това ще те пречупи. Трябва да си агресивен в тези битки."

Двубоят ще бъде състезание на Санчез, откакто UFC го освободи през април 2021 г. Победител в сезон 1 на „The Ultimate Fighter“, Санчез беше освободен в резултат на въпроси относно здравословното му състояние. Той в крайна сметка успя да получи лиценз да се бие с Траут след допълнителни медицински тестове.

Вижте също: Диего Санчез среу Остин Траут в BKFC през февруари

Съвсем наскоро Санчез загуби с единодушно съдийско решение от бившия си колега от UFC Кевин Лий през март 2022 г. в Eagle FC 46.

Отправяйки се към KnuckleMania 3, Санчез вярва, че е точно там, където му е мястото, биейки се с голи ръце.

„Този спорт е създаден за мен – 2-минутни рундове, близка дистанция, без ръкавици и много натиск. Натиск, натиск, натиск“, каза Санчез. „Това ще бъде страхотна възможност за мен да се състезавам. Просто мисля, че това ще бъде истинско представление, защото много хора се страхуват за мен. „Траут изигра 12 рунда с Канело.“ Очите им са така (разширява очи). „Той изигра 12 рунда с Канело. Сигурен ли си?" Хайде, брато. Това не е бокс и аз не съм Канело.

Това е различен спорт. В момента, в който вляза вътре, в момента, в който започна да го удрям ще видите - това е просто различен спорт. Ще изляза там и ще го докажа. Ще ви покажа за какво говоря и ще бъда доминиращ. Ще бъда много успешен. И, да, вие момчета ще си кажете: „Явно, че Диего все още е имал още гориво в резервоара.“

0 споделяния
  Сподели

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес