Зареждане

Диего Санчез среу Остин Траут в BKFC през февруари

Диего Санчез среу Остин Траут в BKFC през февруари
Публикувано на: Януари 11, 2023 в 06:16 ч
На 17 февруари BKFC ще направи състезание в Албакърки, Ню Мексико. Бързо развиващата се организация по бокс с голи ръце добавиха някои местни от бойци, за радост на феновете. Санчез, бивш боец на UFC, и Траут, бивш шампион на WBC, са родени и израснали в Албакърки, Ню Мексико. Те ще се изправят един срещу друг в двубой в полусредна категория.

Санчез срещу Траут се присъединява към бойната карта на KnuckleMania 3, оглавена от Лорензо Хънт срещу Майк Ричман. Хънт доминира в BKFC със седем последователни победи. Междувременно Ричман направи дебюта си в организацията през април 2021 г. и спечели всичките си четири битки.


Диего Санчез се раздели с UFC след загуба срещу Джейк Матюс през септември 2020 г. Шампионът от сезон 1 на Ultimate Fighter си взе известно време почивка и после подписа с Eagle Fighting Championship, като загуби дебюта си там срещу Кевин Лий през март 2022 г.

Eagle FC сега отлага своите състезания в САЩ, оставяйки Санчез без шанс да остане активен. 41-годишният боец подписа с BKFC миналата година и сега ще направи дебют в бокса с голи ръце. Той сподели в Instagram:

„Чаках това от дълго време.“

Остин Траут също подписа с BKFC миналата година. 37-годишният боксьор е бивш световен шампион на WBC, който все още активно се боксира. Той спечели и двете си професионални боксови битки през 2022 г. и се стреми да пренесе тази инерция в своя дебют в бокса с голи ръце.

Трудно е да не бъдем песимисти за този мач. Санчез имаше своите моменти срещу Лий, но е далеч от разцвета си. От друга страна Траут все още се боксира на високо ниво и печели битки. Но боксът с голи ръце е съвсем различна дисциплина. Именно затова бившият претендент за титлата в лека категория на UFC може да запише брутален нокаут за сметка на новата потенциална суперзвезда на BKFC.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес