Зареждане

Robert Guerrero изненадващо загуби от аржентинец

Robert Guerrero изненадващо загуби от аржентинец
Публикувано на: Август 29, 2016 в 09:48 ч
 
Кариерата на Robert Guerrero понесе още един удар, след като “The Ghost” третата си загуба в последните си четири двубоя, отстъпвайки по точки на David Emanuel Peralta в Анахейм.


33-годишният Guerrero е бивш притежател на световни титли в категории “перо” и “супер перо”, но сега опциите пред него изглеждат ограничени, с оглед на поредната за него загуба в последно време.

Откакто Guerrero избра да се боксира в полусредна категория, той допусна поражения срещу Floyd Mayweather, Keith Thurman и Danny Garcia, като се очакваше, че срещу Peralta той ще успее да се върне на победния път.

В ранните рундове Guerrero бе осезаемо активен и опита да пласира голям брой удари по своя аржентински опонент, докато Peralta отговори с добър десен прав в третия рунд. В четвъртия рунд Guerrero вкара добър удар с лява ръка, но Peralta остана на крака.

До края на срещата аржентинецът държеше “The Ghost” на разстояние със своя прав, а в деветия рунд дори успя да го повали на пода с добър десен, макар и реферът на срещата Ray Corona да не отбеляза нокдаун.

Във финалните рундове южноамериканецът отново вкара в употреба своя прав, което и в крайна сметка му помогна да спечели двубоя. Двама от съдиите край ринга дадоха победата на Peralta - 115-113 и 116-112, докато третият отдаде предпочитанията си на Guerrero - 115-113.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес