Зареждане

Рианън Диксън ще защитава титлата на WBO в лека категория срещу Тери Харпър

Рианън Диксън ще защитава титлата на WBO в лека категория срещу Тери Харпър
Публикувано на: Юли 3, 2024 в 11:00 ч


Рианон Диксън защитава за първи път титлата си на WBO в лека категория срещу Тери Харпър в рамките на мача Джак Катъръл-Реджис Програмис в Манчестър на 24 август.

29-годишната Диксън спечели вакантната титла, когато надделя над Карен Елизабет Карабахал през април

27-годишната Харпър загуби от Санди Райън в двубой за титлата на WBO в лека и средна категория през март.


"Наистина съм развълнувана за двубоя в Co-op Live в Манчестър на 24 август", заяви Диксън. "Уважавам това, което Тери е постигнала в бокса, и очаквам най-добрата версия за нея. Аз обаче продължавам да ставам все по-добра и по-добра и съм изключително уверена в способността си да спечеля на 24 август.

 Винаги се наслаждавам на бойната седмица и бойната нощ в Манчестър", каза Харпър преди галавечерта на Matchroom. "Винаги има добро настроение, когато си в града. Супер развълнувана съм, че ще се представя в новата зала Co-op Live на такава брилянтна карта

Рианън Диксън е човек, когото много уважавам; тя е много уважителна и при нея няма голямо его. Тя е просто истинско приятно момиче. Чувствам се много щастлива, че ми се предоставя такава чудесна възможност, и чувствам, че тази битка е всичко или нищо за мен. Да стана световна шампионка в три категории  би било мечта, но най-важното за мен сега е да постигна солидна победа и да се върна на върха."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес