Зареждане

Райън Гарсия ще разобличи елитите, които убиват деца

Райън Гарсия ще разобличи елитите, които убиват деца
Публикувано на: Март 14, 2024 в 18:00 ч
Боксьорът Райън Гарсия продължава с поредната си тревожна конспирация по време на Instagram Live. Гарсия избухна дълго и направи много тревожни твърдения. Това включване на живо следва поредица от тревожни публикации в Twitter, обхващащи последните седем дни.

В последните дни Гарсия влезе в дискусии за свръхестествени същества като демони, НЛО и дори твърдене, че Илон Мъск е антихрист. Райън сподели, че елитите го закарали в гората, където го вързали и го карали да гледа как изнасилват деца.

Той е решен да ги разобличи и твърди, че има още острови като този на педофила Джефри Епстийн. В особено стряскащо разкритие Гарсия твърди, че хиляди деца са изчезнали в Дисниленд. Ето какво още каза звездата в бокса:

"Ще продължавам на говоря. Ако не им харесва, така да бъде. Аз съм този, който трябва да спре да говори, когато има наистина наранени малки деца. И вече го казах веднъж, но не, няма нищо лудо в мен, когато се опитвам да спася деца, които наистина биват нараняват всеки ден. 

Ако наистина не отстояваш това, значи си луд. Малки деца биват убивани и след това изчезват. Толкова много изчезвания. И аз съм единственият, който казва да помогнете на децата. 

Децата са наранени. Ще започна да разобличавам всички. Не съм заложник, сега съм свободен. Не съм на наркотици и мога да го докажа с тест, който ще направя в реално време.", каза Гарсия.

Една от най-неочакваните теми, които той обсъждаше, беше твърдението му, че е виждал одежди и диаманти, докато е бил в задните стаи на Ватикана. 25-годишният Гарсия трябва да се изправи срещу Девин Хейни на 20 април.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес