Зареждане

Промоутърът на Джошуа: Мач с Кубрат ще има!

Промоутърът на Джошуа: Мач с Кубрат ще има!
Публикувано на: Октомври 28, 2018 в 18:47 ч
Източник: novsport.com
Промоутърът на Антъни Джошуа Еди Хърн даде своя коментар за мача Кубрат Пулев - Хюи Фюри, който направи Кобрата задължителен претендент за световната титла на IBF, съобщава novsport.com.

Българският боксьор спечели безапелационно, макар по точки, а Хърн, който бе "хванат" на друго събитие, заяви, че не е гледал мача, но е получил съобщения за развитието и крайния изход.

“Не съм гледал мача, но получих съобщения от няколко човека за срещата. Разбрах, че мачът е бил доста дефанзивен, а не можеш да отидеш в България, да вземеш такова решение и да се биеш по този начин. Не може да се биеш по този начин и да спечелиш всичко, но Хюи Фюри е млад човек, той ще дойде отново и ще направи нов опит. Сега Кубрат Пулев е основен претендент, той трябва да срещне Антъни Джошуа, когато му дойде времето, може и да е след 2 години. Сега на дневен ред за AJ е мача на Дилиън Уайт, но в определен момент двубоят срещу Пулев ще излезе на дневен ред, това може и да е и след 2 години. Мачът с Кубрат може да се състои в края на 2019-а или в началото на 2020-а година, но той ще получи със сигурност своя шанс”, заяви Еди Хърн.

“Ако отидем в Америка, за да срещнем Джарел Милър, то $20 милиона задължително трябва да са на масата, така че в някакъв момент ще се стигне до това. Ще трябва да идем в САЩ. Джарел е много интелигентен, има страхотна енергия и смятам, че ще е труден противник. На първи план е срещата за защита на титлата на WBO, а след това за IBF, ако може всичко да се организира достатъчно бързо и бъде постигната договорка с мениджърите”, добави промоутърът на Антъни Джошуа.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес