Зареждане

Отказаха да пуснат Фюри в САЩ, битката с Пол в опасност

Отказаха да пуснат Фюри в САЩ, битката с Пол в опасност
Публикувано на: Юни 29, 2022 в 00:00 ч
Томи Фюри не вярва какво му се случва, след като се оказа, че има проблем с влизането му в САЩ.

Братът на шампиона в тежката категория по бокс, Тайсън Фюри, е получил отказ за влизане в САЩ, след като е тръгнал с полет от Ленден, за да пристигне за пресконференцията преди двубоя си с Джейк Пол. Граничарите обаче са казали на Фюри, че той няма право да пътува. Причината е близки контакти с ирландския криминален бос Даниел Кинахан, който е издирван от щатското правителство.

Вижте също: 5 милиона долара за ареста на Даниел Кинахан

Малко след инцидента Фюри даде повече детайли около случилото се.

"Искам да споделя какво стана, преди да започнат спекулации. Аз и моят отбор тази сутрин бяхме на летище Хийтроу, готов да излетим за пресконференцията и веднага щом влязох там, бях повикан от митничарите и бях уведомен, че визата ми е отказана. Беше ми отказано пътуването до САЩ.

Не съм направил нищо лошо и нямам никаква представа защо не ме допускат.

Тренирах за този двубой и нямам представа защо ме спряха да пътувам днес. Моите адвокати също нямат представа. Затова сега трябва да почна да обикалям посолства и всички такива глупости, за да се опитам да разреша случая. А съм в средата на подготовката си. 

Това е огромен шок за мен и моя отбор. Очевидно трябва да се справим с това. Тези правителствени проблеми са много по-големи от битката в момента и ще се опитам да ги реша."
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес