Зареждане

Отборът на Паркър към Усик: Ние сме звездите, искаме 70% от приходите

Отборът на Паркър към Усик: Ние сме звездите, искаме 70% от приходите
Публикувано на: Януари 14, 2020 в 08:06 ч
Дейвид Хигинс, мениждърът на бившия шампион на WBO, Джоузеф Паркър, сподели, че без съмнение боксьорът им е звездата в евентуалния двубой с Александър Усик.

Усик, който направи дебюта си в тежката категория през октовмри, побеждавайки Чаз Уидърспун.

Има вероятност двамата боксьори да се изправят един срещу друг, тъй като Усик е задължителен претендент, а Паркър е на второ място.

Настоящият шампион, Антъни Джошуа трябва да се бие с Усик, но също така му е наредено да защитава титлата си на IBF срещу Кубрат Пулев.

Джошуа и Пулев имат срок до 31-ви януари, за да постигнат договорка.

Ако Джошуа реши да освободи титлата си на WBO, тогава Паркър е Готов да се бие с Усик за нея, но само ако се приемат неговите финансови искания.

"Усик не се е доказал в тежката категория," каза Хигинс. Джоузеф Паркър е звездата и вече е продавал Principality Stadium с Джошуа. Продавал е цялата O2 с Уайт.

Той е звездата, така че ако Усик иска да сподели ринга с Паркър, ще делим приходите 70 на 30 в полза на Паркър. Може и да си мислите, че съм луд, но вижте... Паркър победи Анди Руиз, разпродаде две големи зали и е много известен в Англия. Така че Усик е аутсайдер. Ще има битка между Паркър и Усик, ако от отбора на Усик разберат в каква позиция се намират.

Казват, че стиловете правят битките. Мисля, че Джоузеф Паркър има по-добри шансове. Той е бърз. Не сме виждали най-доброто от него."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес