Зареждане

От лагера на Кобрата дават задна - не иска двубой в Англия

От лагера на Кобрата дават задна - не иска двубой в Англия
Публикувано на: Февруари 29, 2020 в 08:37 ч
Представителят на Кубрат Пулев в САЩ - Боб Аръм, направи повече от интересно разкритие в последните часове на месец февруари. Авторитетният агент отсече, че няма постигната договорка за двубоя Кубрат Пулев - Антъни Джошуа и е твърде вероятно мачът да не се проведе в Англия, каквото е и желанието на Кобрата, но най-вече на AJ, съобщава Gong.bg.

В ексклузивно изказване пред WBN, посветен на следващия двубой на Ей Джей и истерията около желанието на Еди Хърн да бъде осъществен бой между Джошуа и Тайсън Фюри, Боб Аръм говори пред изданието, че датата за търга на IBF наближава и Кобрата не е доволен от настоящите условия, предлагани от Хърн и компания.

"Всеки, който говори за мач между Антъни Джошуа и Тайсън Фюри, избързва сериозно. Джошуа трябва да се бие с Пулев и имаме много голям проблем с мястото, на което Хърн иска да се проведе мачът. Освен това Британския борд не е особено кооперативен в преговорите", сензационно разкри Боб Аръм пред "WBN".  "Пулев е готов да се стигне до търг за правата за организиране на мача, защото не иска да се бие във Великобритания", допълни Аръм.
 

Това би било много сериозен удар по Хърн, който обеща на Антъни Джошуа, че ще организира следващия му двубой на Острова. Освен това промоутърът се изправя лице в лице с един от най-опитните "играчи" в организирането на боксови събития и именно Боб Аръм ще е човекът, който ще наддава от името на Пулев за предстоящия двубой.

"Просто няма да се бием в Кралството. Там двамата боксьори няма да са на равни начала", отсече Аръм по темата. Това се доказва и от факта, че освен домакинско предимство Еди Хърн е поискал и британски съдия за Джошуа - Пулев.

Ако Боб Аръм и Ивайло Гоцев надделеят в наддаването по време на търга, по всяка вероятност мачът ще е в САЩ - страната, в която Джошуа допусна първата си загуба в професионалния бокс. IBF вече обяви кога ще е търгът, като измести датата за 3-и март, след като двете страни имаха повече от месец, за да изгладят различията помежду си.

За двубоя между двамата се говори вече няколко седмици наред, като на няколко пъти двете страни бяха близо до това да постигнат договорка, но Пулев предпочита да не се бие на Острова, въпреки че категорично заяви, че ще спечели и в Обединеното кралство. Междувременно пък след сблъсъка Фюри - Уайлдър Аръм заяви, че очаква Кобрата да нокаутира Ей Джей, когато двамата се качат на ринга.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес