Зареждане

Оскар де ла Оя иска да се бие отново

Оскар де ла Оя иска да се бие отново
Публикувано на: Декември 30, 2020 в 08:58 ч
Бившият шампион по бокс, Оскар де ла Оя, иска да се върне отново на ринга и да се бие с големи имена като Флойд Мейуедър и Канело Алварез.

Така де, след като Майк Тайсън може да излезе от пенсия и да изкара милионите, защо да не може да направи същото и "Golden Boy"?

Новината не е особено шокираща, за хората които следят изказванията на боксьора, тъй като той няколко пъти вече заявява, че иска да се бие отново и дори предизвика президентът на UFC, Дейна Уайт.

Уайт обаче му отговори, че завръщането му е заради липсата на пари, с които де ла Оя 'да си купува кокаин, към който е пристрастен'.

Вижте също: Дейна Уайт: Де Ла Оя се завръща, защото му трябват пари за кокаин

Наскоро боксьорът сподели малко повече за бъдещите си планове.

"Винаги съм се състезавал срещу най-добрите. Защо тогава да се задоволявам с тези, които са на второ място? Защо да не предизвикам Канело? Или Флойд например? Това е нещо, което ме вълнува. Ще видим как ще се чувствам и ще действам от там.

Всяка загуба или двубой, който е загубен на косъм е голяма тежест. Вярвам, че с начина, по който се чувствам и по който тренирам, нещата ще се развият по друг сценарий, ще бъде много интересно."

В изминалите месеци видяхме какво ли не - завръщане на боксови легенди, битки на легенди срещу ютубъри и защо да не видим реванш между две звезди като де ла Оя и Мейуедър на ринга? 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес