Зареждане

Опонентът на Джошуа - Джарел Милър: Човекът, когото не познавате

Опонентът на Джошуа - Джарел Милър: Човекът, когото не познавате
Публикувано на: Март 2, 2019 в 09:01 ч
Феновете на бокса тръпнат в очакване на поредния двубой на шампиона Антъни Джошуа. Англичанинът ще се изправи срещу Джарел Милър на 1-ви юни в Медисън Скуер Гардън.

Джошуа и неговия лагер поеха солидна доза критика, след като лавираха между двубои с доста по-сериозни имена като Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър, когото разиграваха дълго време. В крайна сметка обаче опонент на Джошуа се оказа Милър, с прякор "Голямото бебе", който не изглежда толкова опасен противник за шампиона.
 
Вижте също: Anthony Joshua: Jarrell Miller говори глупости, но на ринга ще си плати
 
Милър обаче колкото и да е скандален и след всички люти закани и обиди, е човек, който знае откъде е тръгнал и къде се намира в момента.

И тази среща сама по себе си е голяма победа за него.
 
 
Често на запад слушаме за звезди в бокса, които са се спасили от суровия живот на улицата чрез спорта. Милър е точно такъв случай и колкото и арогантно поведение да демонстрира пред камерите, хубаво е да видиш как човек се издига към по-добър живот, когато нищо подобно не е очаквано от него.
 
"Готов съм за битката," сподели Милър. "Нямате представа как от сутрин до вечер ям, дишам и сънувам Антъни Джошуа. Сложил съм си го на скрийнсейвър и на телефона.

18 години спах на земята, без да имам легло. Бях свидетел как майка ми се изправя срещу проблеми, които никога не трябваше да и се случват.

Гледах покрай мен как моите племенници гладуват, нямат обувки... това всичко е много по-голямо нещо от мен, от Анръни Джошуа и от всички пари в бокса.

Хората казват за мен, че съм аутсайдер в тази битка, което е нормално. Не съм се родил със сребърна лъжица в устата.
 

 
Не ме е страх от смъртта. Три пъти са насочвали оръжие към мен още като подраствах. Единственото нещо, което ме държеше, беше баба ми, която почина, когато бях на 13 години.

Дълго време не знаех какво е предвидил Господ за мен в този живот. Мотаех се по улиците, бях пройдоха. Но нещо ме дърпаше - усещах гняв и огън в себе си. Имах мечти, будех се облян в студена пот. Знам, че в минал живот съм бил воин.

Сега Джошуа е на пътя ми. Да, той има медал в Олимпийските игри. Няма проблем за мен да бъда посочван като аутсайдер.

Той не искаше този двубой с мен. Той търсеше лесни пари - битка с Дилиън Уайт. Сега обаче трябва да си заслужи правото да яде на моята маса. Масата в Ню Йорк. Нека той да е добрия принц, пак ще го смажа."
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес