Зареждане

Oleksandr Usyk разби Marco Huck в Берлин

Oleksandr Usyk разби Marco Huck в Берлин
Публикувано на: Септември 11, 2017 в 10:30 ч
 
Набиращият скорост украински боксьор Oleksandr Usyk се класира за полуфиналите на "World Boxing Super Series" и защити титлата си на WBO в полутежка категория, когато нокаутира Marko Huck в 10-ия рунд на битката им в Берлин този уикенд.
 
Huck беше дългогодишен световен шампион, ветеран в сравнение с Usyk, за който това беше едва 13-та професионална среща. Изкусния украинец, обаче, е златен олимпийски медалист от Лондон 2012 и пое контрола над срещата от самото начало.
 
Huck се опитваше да се приближи до опонента си, но Usyk винаги беше с крачка напред, водейки темпото на битката без да се хвърля в необмислени размени. Huck имаше проблеми с пласирането на удари по време на цялата среща. В един от тези опити, Usyk се плъзна под връхлитащите го удари и пласира тежка комбинация от удари, люлеейки се свободно, след което излезе от размяната чисто.
 
 
Той отделяше по-голямата част от времето си в пускането на леки удари, чакайки шанс да пласира тежък ляв в тялото на Huck. Usyk вдигна темпото в по-късните рундове, хващайки опонента си с тежки удари, които го разтърсиха лошо.
 
До десетия рунд Usyk с лекота обикаляше около Huck и нанасяше удари на опонента си, който беше изчерпан от към идеи и енергия. В средата на рунда лошата кондиция не позволи на Huck да се защитава правилно и Usyk влетя към него с мощна вълна от удари, за да накара съдията Robert Byrd да спре срещата.
 
След тази среща Oleksandr Usyk е с 13 победи от 13 срещи, 11 от които са дошли след нокаут.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес