Зареждане

Националките с лагер на Белмекен

Националките с лагер на Белмекен
Публикувано на: Август 15, 2022 в 15:00 ч
БФ Бокс
С лагер на високопланинската база Белмекен започнаха своята подготовка за Европейското първенство по бокс при жените три от националките ни. Олимпийският шампион от Москва 1980 Петър Лесов стартира занимания в началото на седмицата с три от момичетата, които гледат към медалите на шампионата в Будва (Черна гора) през октомври.

Многократната европейска и световна шампионка Станимира Петрова, Габриела Димитрова и Десислава Костадинова ще останат на Белмекен до 27 август. Основната цел пред тях е да направят силна кондиционна подготовка, за да бъдат във върхова форма за първенството след месец и половина.

„Доволен съм от момичетата, тренират много усърдно. В момента се готвим кондиционно, така че нямаме нужда от спаринги. Такива ще направим, когато се върнем в София в края на месеца“, каза Петър Лесов.

Националките ще имат подготвителен турнир преди Европейското първенство. Става въпрос за традиционната вече Купа „Балкан“, която ще се проведе през септември месец. Останалите момичета от представителния ни тим водят индивидуална подготовка.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес