Зареждане

Майкъл Пейдж: Винаги съм искал да се пробвам в бокса с голи ръце

Майкъл Пейдж: Винаги съм искал да се пробвам в бокса с голи ръце
Публикувано на: Юни 15, 2022 в 00:00 ч
Майкъл Пейдж влезе в заглавията изминалата седмица, след като стана ясно, че бившият боец на Bellator ще направи дебют в бокса с голи ръце срещу Майк Пери в BKFC 27 на 20-ти август в Лондон.

Новината дойде изневиделица, тъй като явно Bellator са позволили на Пейдж да се бие със звездата на BKFC - нещо, което малцина очакваха.

"Познавате ме, обичам да вдигам шум," сподели Пейдж. "Ако не бяха Bellator, нямаше да мога да направя тази битка. Нямаше как да се бия при тях преди октомври, а сега съм свеж. Затова поисках да се боксирам, да правя нещо.

Треньорите ми предложиха този двубой, аз го споделих с Bellator. Те говориха с BKFC и нещата се задвижиха.

Всички са развълнувани за тази среща. Мисля, че всички ще спечелят от нея. Ще вдигнем малко шум и ще бъде добре и за Bellator като организация. Това показва, че подкрепят бойците си. Може да го видите и със съвместната им работа с Eagle FC."


За последно Пейдж се би през май в Bellator 281 в Лондон. Англичанинът записа загуба със съдийско решение над Логан Сторли за временната титла в полусредната категория. Това сложи край на победната серия от шест успеха на "MVP".

Въпреки че този двубой идва като изненада, Пейдж споделя че винаги е имал интерес към този правилник.

"Откакто стана легално, определено имах интерес да го направя. Когато бях малък гледах такива срещи, но тогава бяха леко незаконни.

Когато започна да става популярно, си помислих че някой ден и аз ще се пробвам. Никога не съм очаквал, че толкова бързо ще се развият нещата. Но да, определено винаги съм искал да се пробвам в бокса с голи ръце."

А опонентът му в BKFC е огромен биткаджия.

"Той е звяр, страхотен е. Знам, че е много корав. Истински воин. Боксът с голи ръце определено му подхожда, но подхожда и на моя стил. Искам да направя шоу за всички, които ще дойдат да ме гледат."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес