Зареждане

Мартин Форд: Опасявах се, че 'Иранския Хълк' ще се самоубие

Мартин Форд: Опасявах се, че 'Иранския Хълк' ще се самоубие
Публикувано на: Май 10, 2022 в 01:00 ч
Мартин Форд признава, че опасенията за психичното здраве на "Иранския Хълк" са довели до отмяната на очакваната им битка. Двамата трябваше да се боксират в края на миналия месец в Лондон. За съжаление организаторите отмениха битката, както и цялата боксова галавечер.

Саджад Гариби обвини опонента си за пропадането на двубоя и дори заплаши да съди Форд. Иранската звезда смята, че това е нарушение на договора. Много фенове не бяха доволни от пропадането срещата, която се чакаше няколко месеца.

Гариби и Форд застанаха лице в лице преди няколко месеца в Дубай. Тогава Форд бутна Гариби и той почти падна от ринга. Саджад опита да си го върне на Мартин, но пак се озова на земята и беше тотално посрамен.

Саджад разкри, че родителите му се отказали от него. Той се разплака по телевизията в Иран и сподели, че е отвратен от сънародниците си, които му се присмиват. Това е преляло чашата и накарало Форд да размисли за тази битка.

„Имам искрени опасения относно психичното му здраве и как се чувства. Това съм аз. Не мога да се бия с някой, за когото искрено вярвам, че може да посегне на живота си след битката. 

Хората може да кажат: „За какво говориш?“. Ние бяхме там и видяхме как той се разпадна. Застанахме лице в лице и съвсем леко го бутнах. Погледнах го в очите и след това казах на момчетата: „Няма бой“. 

Стана ми гадно за това, което се случи в последствие. Той отнесе много обиди, а след това се разплака по телевизията. Неговите родители се отказали от него. 

Малко по-късно Гариби каза, че мрази иранците и иска да сложи край на живота си. Казах си, че не мога да бъда част от това“, каза Форд пред Mirror. 

За съжаление няма да видим такава битка и никога няма да разберем какво щеше да се случи в нея.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес