Зареждане

Макс Щербаков пак яде бой от своя треньор в среща с голи ръце

Макс Щербаков пак яде бой от своя треньор в среща с голи ръце
Публикувано на: Февруари 26, 2022 в 00:58 ч
Макс "Брадвата" Щербаков не успя да отмъсти на своя бивш треньор в битката им. Щербаков се изправи срещу своя бивш треньор Алберт Кармазян на събитие, което от REN TV организираха в Русия. Битката им беше по правилата на бокса с голи ръце.

Враждата между двамата започна в края на миналия месец. Тогава след битка на Щербаков с Максим Новоселов, в съблекалнята Макс се сби със своя треньор. В резултат на това Щербаков отново загуби и след ударите от своя треньор си тръгна със счупен нос и сътресение. 

В началото на месеца руска медия реши да ги покани, за да поговорят за това, което ги накара да се сбият. Това обаче ескалира отново и Кармазян пак наби шамарите на Щербаков.

В крайна сметка двамата споделиха ринга и Щербаков започна агресивно. В първия рунд двамата си размениха тежки попадения и си отвориха аркади. Очаквано Кармазян беше по-бърз от Щербаков и вкара повече удари.

Във втория рунд Кармазян продължи да излгежда много по-добре. Той вкара тежки бомби на Щербаков, който се измори и не представляваше заплаха. В крайна сметка Щербаков оцеля до края на рунда.

По време на почивката рефера настоя Щербаков да се откаже и така срещата приключи. Кармазян спечели с технически нокаут след 2 рунда. Ето видео от събитието:







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес