Зареждане

Максим Новоселов е обвинен в изнасилване

Максим Новоселов е обвинен в изнасилване
Публикувано на: Март 28, 2022 в 08:40 ч
Руският ММА боец и бивш затворник Максим Новоселов е обвинен в изнасилване. Това съобщава телеграм каналът "112". Според източника 18-годишно момиче се обадило в полицията през нощта и разказало, че се е срещало с мъже в един от клубовете. 

Според пострадалата тя и приятелят й са откарани в неизвестна посока. 30 минути по-късно на магистрала Пятницко служители на полицията спрели автомобил Nissan, в който се намирал боецът. Всички заподозрени вече са отведени в полицейското управление. 

"Новоселов е задържан и отведен в РПУ Митино. В близко бъдеще с него ще бъдат извършени следствени действия с участието на Московския следствен комитет", се казва в съобщението на властите. 

Новоселов потвърди факта на задържането в своя акаунт в Инстаграм (социалната мрежа е забранена в Руската федерация, защото принадлежи на корпорацията Meta, която е призната за екстремистка в Руската федерация). 

Той сподели, че е задържан след пристигането си от Мариупол и предположи, че е "свързано с Украйна". Новоселов е осъждан два пъти - през 1993 г. по обвинение в убийство и през 2012 г. за покровителство на наркобизнеса.

Медиите в Русия обаче гърмят, че задържането е по обвинението в изнасилване, а не заради Украйна. По-рано тази година Новоселов се би с Макс "Брадвата" Шчербаков, побеждавайки го с нокаут.

Ако бъде признат за виновен, тогава Новоселов отново ще се върне в затвора.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес