Зареждане

Максим Новоселов се връща в затвора заради изнасилване

Максим Новоселов се връща в затвора заради изнасилване
Публикувано на: Декември 16, 2022 в 00:09 ч
Руският състезател по смесени бойни изкуства и европейски шампион по бойно самбо за 2007 г. Максим Новоселов беше осъден на 5 години затвор със строг режим по дело за изнасилване, съобщават от РЕН ТВ. 

Съответното решение беше взето на 15 декември от Тушинския районен съд. 

49-годишният боец беше признат за виновен по обвинения в "Изнасилване" и "Насилствени действия от сексуален характер с упражняване на насилие спрямо жертвата". В същото време прокурорът поиска 6 години затвор за боеца. Делото срещу Максим Новоселов беше образувано през пролетта на 2022 година.

Боецът се запознал с 18-годишно момиче в бар Hands Up край Москва, след което я набил и изнасилил. Самият боец отрича вината си и настоява, че момичето иска да се прослави за негова сметка. 

Трябва да се отбележи, че Новоселов беше в затвора в миналото. През 1993 година той е осъден на 14 години затвор по обвинения в убийство. Докато е в затвора, той участва в подземни боеве.

През 2012 година спортистът получи още 3 и половина години затвор за участие в наркобизнеса. Максим вече е на 48 години, от които почти половината е бил зад решетките.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес