Зареждане

Логан Пол: Флойд ми поиска реванш, но все още не ми е платил

Логан Пол: Флойд ми поиска реванш, но все още не ми е платил
Публикувано на: Юни 23, 2022 в 01:00 ч
Блогърът и боксьор Логан Пол каза, че легендата в бокса Флойд Мейуедър е искал да организира втора битка с него. Двамата се биха през юни 2021 година във Флорида. Срещата им продължи 8 рунда, след което не беше излъчен победител.

Гарантираният хонорар на Мейуедър беше $10 млн долара. Освен това той получи 50% от продажбите на битката с PPV. Що се отнася до Пол, неговият гарантиран хонорар трябваше да бъде 250 000 долара и 10% от продажбите с плащане на гледане.

„Нека да бъда ясен. Защо, по дяволите, трябва да искам реванш от някой, който не ти плаща да се биеш ? 

Аз не получих заплата за първия двубой, защо ще поискам втора битка, знаейки, че вероятно няма да получа парите, които ми дължат за работата си.

Второ, поискаха ни реванш, 100 процента. Той трябваше да се бие в Дубай, в седемзвезден хотел с хеликоптерна площадка на горния етаж. Това би било невероятно. 

Получих обаждане месец и половина преди битката, защото на опонента му се случиха някакви глупости. Казаха ми: „Хей, искаш ли да се биеш с Флойд след месец и половина?“

Някой от екипа му смяташе, че могат да сключат сделката толкова лесно. Казвам: „Какво? Брато, плати ми за първия двубой”, цитираха думите на Пол от BoxingScene.

Ще си получи ли Логан Пол парите от Флойд ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес