Зареждане

Кубрат Пулев скъса плакат на Tyson Fury, защото бил клоун

Кубрат Пулев скъса плакат на Tyson Fury, защото бил клоун
Публикувано на: Септември 17, 2019 в 11:17 ч
Качил: DoloR 
Кубрат Пулев не е впечатлен от представянето на Tyson Fury в неговата битка с Otto Wallin. Да, Fury победи, но беше много близо до това да загуби, защото имаше сериозна аркада над окото и битката можеше да бъде спряна. Кобрата (27-1, 14 KOs), който е задължителен претендент за титлата на IBF сподели, че гледал битката на Fury (29-0-1, 20 KOs), но не бил впечатлен и според него Tyson не показал нищо специално.

Пулев даде интервю за Helen Yee в залата на Top Rank и двамата попаднаха на плакат с образа на Fury, а Кобрата го скъса и сподели, че Fury е просто един клоун:


Да, гледах битката на живо и не бях впечатлен. Той е просто една голяма уста и нищо повече. Той не направи нищо срещу опонент, който не беше от най-високо ниво. Това беше първата голяма битка за Wallin. Fury имаше аркада, но не видях нищо от него. 

По принцип той трябваше да победи с нокаут, но не ми хареса тази битка. Fury не спираше да говори и не показва уважение към другите боксьори. Да, за мен си беше изненада, че битката стигна до края. Wallin е добър боксьор, а Fury през цялото време не спря да говори с голямата си уста, а накрая не показа нищо. 

Tyson Fury е просто едно плямпало и нищо повече. Преди години му предложихме да се бие с мен и той беше свободен за битка, но отказа. Със сигурност ще се бием в бъдеще с него. Сега обаче аз съм претендент номер 1 и чакам битка за титлите с победителя от Joshua и Ruiz. 

Не знам защо ми отказа преди години, но най-вероятно е бил уплашен. Да, готов съм да се бия с него през 2020 година след битката му с Wilder. В много неща съм по-добър от него. Не виждам нещо невероятно в неговата игра. Ако бях висок колкото него, то тогава никой нямаше да ме докосне. 

Да, това е доста хубав плакат, но аз гледам на него като на клоун. Снимката е хубава, но няма място сред тези боксьори. Тя трябва да се махне и това е всичко. Хората ме чакат да ям и трябва да тръгвам. Чао.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес