Зареждане

Кобрата: Шефовете поркат, нас ни наказват

Кобрата: Шефовете поркат, нас ни наказват
Публикувано на: Септември 23, 2009 в 13:44 ч

Смущаващи разк­рития около битието на боксовите шефове направи националът Кубрат Пулев. Най-тежкият състезател бе изключен от държавния тим за 1 го­дина след световното първенство в Мила­но, където отпадна на 1\4 финал. За същия период бяха санкци­онирани Младен Манев и Симеон Чамов.
 
"Наказаха нас, за­щото взимаме запла­ти - заяви Пулев, който вече се състе­зава на професио­налния ринг. – Брат ми Тервел и Алексан­дър Александров не ги наказаха, тъй ка­то те не получават пари от федерацията. По лагерите какво пиене пада, не е истина - шефове, треньори, а после казват, че ние правим зулуми. В сравнение с техните изпълне­ния, нашите са все едно някой да си взе­ме бонбонче. Тези хора са опропастили много момчета и са ги накарали да се от­кажат от спорта и да работят нещо друго, което е най-гадното", допълни Пулев.
 
Той размаза с нока­ут във II рунд румъ­неца Флориан Бенке в дебюта си при професионалистите. Българинът вече е част от отбора на мениджърската агенция Зауерланд, която се грижи и за кариерата на световния шампи­он Николай Валуев.
 
"Условията, които ми предложиха гер­манците, са добри. С Валуев се позна­ваме, играли сме спаринги и се надявам един ден да го побе­дя", пожела си Коб­рата.

кубрат пулев кобрата бокс


Източник: NovSport

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес