Зареждане

Канело Алварез срещу Били Джо Сондърс на 8-ми май

Канело Алварез срещу Били Джо Сондърс на 8-ми май
Публикувано на: Март 21, 2021 в 09:13 ч
Канело Алварез ще продължи събирането на титли в суперсредната категория с битка срещу Били Джо Сондърс на стадион AT&T в Арлингтън, Тексас, където ще бъдат допуснати над 60 000 фена на живо. Това бе съобщено от организатора Matchroom.

Събитието е планирано за 8-ми май.

Алварез, една от най-големите звезди в бокса, ще заложи титлите си на WBC и WBA в опит да вземе титлата на WBO, която е у Сондърс.

Matchroom очакват най-голямата публика на живо в САЩ откакто пандемията започна през 2020-та. Капацитетът на стадиона е между 60 и 70 хиляди души.

"С гордост съобщаваме за това боксово събитие между канело Алварез и Били Джо Сондърс," сподели собственикът на Dallas Cowboys, Джери Джоунс. "Стадионът AT&T бе построен, за да бъде домакин на най-големите спортни събития на планетата и се радваме, че ще имаме толкова важна боксова галавечерт на 8-ми май."

Това ще бъде третия двубой на Алварез в последните 6 месеца. През февруари той победи Авни Йълдъръм в Маями, а през декември записа победа със съдийско решение над непобедения дотогава Калъм Смит.

Сондърс за последно се би през декември, когато записа победа със съдийско решение над Мартин Мъри.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес