Зареждане

Канело Алварес се присмя на Едгар Берланга и обеща нокаут в осмия рунд

Канело Алварес се присмя на Едгар Берланга и обеща нокаут в осмия рунд
Публикувано на: Август 7, 2024 в 07:13 ч
Саул "Canelo" Алварес запази спокойствие и увереност откакто стана кралят на супер средна категория. Противниците му идват и си отиват, отправяйки похвали и уважение към него. Дори големият му съперник Генадий Головкин показа уважение по време на техния трети мач.

Последният, който провокира Алварес преди мач, беше Калеб Плант, който го предизвика по време на пресконференция, но бе нокаутиран в 11-тия рунд. Преди Плант, Били Джо Сондърс също се занасяше с Алварес и завърши с контузия и пенсиониране.

След победата над Сондърс през 2021 г., Алварес не е нокаутирал противник. Той загуби от Дмитрий Бивол в полутежка категория и победи с единодушно съдийско решение Головкин, Джон Райдър, Джермел Чарло и Хайме Мунгия.

Сега, Алварес обещава завръщане към старите си дни на 14 септември, когато ще се изправи срещу младия претендент Едгар Берланга. След спокойна пресконференция в Ню Йорк, нещата ескалираха в хотел в Бевърли Хилс, където двамата бяха разделени от охрана след спор.

„Удряш като сина ми,“ подиграваше се Алварес. „Не предлагаш нищо ново.“

„Ще видиш, майка ти...,“ отвърна Берланга.

„След осем рунда, ще те приключа,“ каза Алварес. „Идиоти като теб ме мотивират.“

На 34 години и с 65 мача зад гърба си, Алварес (61-2-2, 39 КО) продължава да търси нови предизвикателства, а Берланга (22-0, 17 КО) е готов да ги предостави.

„Обичам, когато някой ме дразни. Кара ме да го наказвам жестоко,“ казва Алварес.

Берланга, известен с нокаутирането на 16 поредни опоненти в първия рунд, каза:

„Аз съм боец и няма да бягам. Време е да направя името си велико.“

Букмейкърите не виждат голяма опасност в този мач за Алварес, който е голям фаворит. Въпреки че Берланга не представлява същата заплаха като Давид Бенавидез, големите приказки и парите могат да накарат Алварес да се мотивира доста за следващия си мач.

„Ако парите са добри, ще се бия с всеки,“ каза Алварес. „Бенавидез е риск, но мога да го победя. Може да се бия с него преди да се пенсионирам.“

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес