Зареждане

Joshua прави спаринг с малки, пълнички боксьори

Joshua прави спаринг с малки, пълнички боксьори
Публикувано на: Октомври 16, 2019 в 00:00 ч
Мениджърът на Anthony Joshua, Eddie Hearn сподели, че неговия боксьор се готви за реванша си с Andy Ruiz, правейки спаринги с малки и пълнички боксьори.

Joshua бе свален 4 пъти и загуби за седем рунда срещу Ruiz на 1-ви юни, когато двамата се изправиха един срещу друг на ринга в Ню Йорк. С победата Ruiz взе титлита на Joshua от WBA, IBF, IBO, WBO.

Реваншът между двамата е планиран за 7-ми декември в Саудитска Арабия.

Ruiz бе късната заменка на Jarell Miller, който се оттегли от битката с Joshua, след като бе уловен с допинг.
 

"Пълна лудница. Има 8 седмици до мача, а той е в тренировъчен лагер от четири седмици насам," сподели Hearn.

"В ранните спаринг сесии се имитира стила на Ruiz. Последния път имахме спаринги само за три седмици и беше трудно да намерим боксьор като Ruiz, защото не са много като него. Малки, леко пухкави, с бързи ръце. Сега намерихме кой да го имитира. Мисля, че подготовката върви много добре."

Ruiz се очаква да бъде в много по-добра форма за реванша - освен това ще има и много повече време за подготовка.
 
Вижте също: Andy Ruiz: Ще прекратя кариерата на Anthony Joshua в пустинята
 
"Ще се върна в много по-добра форма... по-лек, по-бърз и по-силен," сподели Ruiz. "Те обаче ще си вярват, че ще победят през декември.

Хората винаги говорят така, но аз имам вяра, че ще победя и че ще затворя още повеч усти. Уважавам Anthony, извън ринга той е много добър човек. Но в ринга нямам приятели. Няма и уважение.

Няма да бъде лесен двубой. Мисля, че ще бъде тежка битка, но няма нищо лесно в този живот. Затова тренираме много. Ще бъда подготвен за всичко."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес