Зареждане

Andy Ruiz: Ще прекратя кариерата на Anthony Joshua в пустинята

Andy Ruiz: Ще прекратя кариерата на Anthony Joshua в пустинята
Публикувано на: Август 26, 2019 в 13:26 ч
Качил: DoloR
Eddie Hearn постигна своето и накара Andy Ruiz да подпише договор за втората битка с Anthony Joshua. Преди няколко седмици битката им официално беше обявена, но мексиканеца продължаваше да твърди, че не е подписвал и настояваше за повече пари. Това вбеси Eddie Hearn и преди няколко дни той пуснал жалба в съда срещу Ruiz.

Явно от щаба на Andy са се стреснали и са подписали всичко за втората битка, а Hearn е оттеглил жалбата си. Шампиона в тежка категория обяви, че отива в пустинята, а намеренията му са да прекрати кариерата на Joshua:


Развълнуван съм да споделя с вас моята втора битка с Anthony Joshua. В първата битка сътворих история и станах първия шампион в тежка категория от Мексико. 

Благодарен съм на Саудитска Арабия за поканата. Взех му титлите в първата битка, а сега нямам търпение да прекратя кариерата му в пустинята. Не пропускайте тази битка.


В началото на юни съвсем неочаквано Andy свали в нокдаун Joshua 4 пъти и му взе поясите с технически нокаут в 7-мия рунд. Това беше първа загуба в професионалната кариера на AJ и сега той ще търси отмъщение. Ще възкръсне ли Joshua или ще видим края на неговата кариера ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес