Зареждане

Ивендър Холифийлд изяви желание за трилогия с Майк Тайсън

Ивендър Холифийлд изяви желание за трилогия с Майк Тайсън
Публикувано на: Май 10, 2020 в 01:03 ч
Преди няколко дни легендарният Ивендър Холифийлд обяви, че ще последва примера на Майк Тайсън и ще се завърне на ринга. "The Warrior" е на 57 години, но това няма да го спре да се бие в срещи за благотворителност. Ивендър се прицели в трета битка със своя стар познайник Майк Тайсън, която да бъде за набиране на средства за неговата организация Unite 4 Our Fight. Четирикратният шампион в тежка категория и член на залата на славата иска срещата да бъде показно за забавление, а не такава, изпълнена с вражда и кръвопролитие.

Вижте още - Ивендър Холифийлд се връща на ринга!​​​

Целта му е да събере пари за деца в неравностойно положение, които нямат финансовите средства да преследват мечтите си. Тайсън и Ивендър направиха две жестоки битки през 96-та и 97-ма година. В първата среща Холифийлд спечели с нокаут, а във втората чрез дисквалификация, след като Тайсън му отхапа част от ухото. Сега обаче над 20 години по-късно Ивендър иска отново да споделят ринга в трета битка:

Вижте още - Майк Тайсън обмисля завръщане на ринга​​​


Вече направих това, което исках да правя в кариерата си, и бях най-доброто, което можех да бъда. Ако не беше за благотворителност, нямаше да се бия с Тайсън. Не е важна победата в този двубой. Това е благотворително събитие в помощ на нашите фондации. Целта е да знаете за какво го правите. Не се страхувам от Тайсън или нещо подобно, стига да сме добре финансово в срещата. 

Не бих го помолил да го направи, ако не го искаше.  Аз не съм побойник и вече го бих два пъти. Искам такива срещи с хора, на които вярвам. Трябва да се разберем каква ще бъде битката. Няма да е тежък бой. Ако ме удариш силно, аз те удрям силно. Това е моето отношение. 

Имам скорост в ръцете и мога да те ударя и да продължа с бизнеса си. Мога да отстоявам позицията си, но не искам да наранявам хората. Мога да се бия и плюс това съм в по-добра форма от тях. Ако не бях във форма, нямаше да вляза там с никого. Когато хората ме видят днес, те си казват - " уау ". Аз се грижа за тялото си. Винаги съм във форма. Никога не спирам да тренирам. Правя това цял живот още от 8-годишна възраст. Нямам лоши навици. Живях чист живот. 

Всички знаят, че Майк е много експлозивен и бърз, но аз държа главата си високо и никога не свалям гарда. И аз съм бърз. Не мога да го чакам, защото ако го направя, той може да ме удари.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес