Зареждане

Майк Тайсън обмисля завръщане на ринга

Майк Тайсън обмисля завръщане на ринга
Публикувано на: Април 26, 2020 в 07:26 ч
Голямата легенда в бокса Майк Тайсън обмисля да се завърне на ринга. "Железния Майк" тренира усилено и планира да участва в благотворителни срещи показно, чрез които да помага на бедните и пристрастените към наркотици. Тайсън, който е най-младия шампион в историята на тежка категория споделя, че тренировките са изтощителни, но вече влиза във форма.

Вижте още - Майк Тайсън: Ставам сутрин, пуша трева и отивам в Рая​​​

53-годишния ветеран явно иска да следва стъпките на Флойд Мейуедър, който преди време направи показно с Теншин Насукава и го нокаутира в 1 рунд. Майк записа рекорд 50-6-2 в своята кариера, като 44 от победите му бяха с нокаут. Той се оттегли в серия от 2 поредни загуби през 2005 година, след като загуби от Кевин МакБридж. Ето какво сподели легендата за това, което смята да направи в бъдеще:


В последните седмици тренирам. Това беше тежко, но тялото ми е във форма. Тренирам и се готвя за връщане на ринга. Мисля, че ще се боксирам в срещи показно и ще вляза във форма. Ще отида в залата и ще тренирам, за да съм във форма за срещи по 3-4 рунда за благотворителност и такива неща. 

Битки за благотворителни цели, с които да помогна на бездомни и пристрастени към наркотиците копелета като мен. Тренирам кардио на пътеката и карам колело. След това вдигам леки тежести с по 200-300 повторения. 

След това започвам с бокса и тренирам по 25-30 минути за добра кондиция. Започнах да вкарвам комбинации. Болезнено е и се чувствам така, сякаш три момчета са ме спукали от бой. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес