Зареждане

Hughie Fury: Ще нокаутирам Кубрат Пулев

Hughie Fury: Ще нокаутирам Кубрат Пулев
Публикувано на: Август 11, 2018 в 17:29 ч
Hughie Fury се закани да нокаутира Кубрат Пулев в битката им, която ще се проведе на 27 октомври в София. Победителят ще стане задължителен претендент за световната титла на IBF и ще чака битка с Anthony Joshua.

Fury има 21 победи и само 1 загуба, която инкасира в битката срещу Joseph Parker миналата година. Кобрата oт своя страна се завръща на ринга след 18 месеца пауза, търсейки 26-ия си успех в 27 срещи.

Вижте какво каза Fury за предстоящата битка:

Това е мачът, който искам. Тренирам за него и нямам търпение. Не ме притеснява, че боят ще е в България. Аз съм много по-различен боксьор, чисто психически, спрямо това, което бях преди година. Отивам в България, за да спечеля, при това с нокаут, защото не искам да се доверявам повече на решение на съдиите.

Сигурен съм, че ще бъда в най-добрата си форма за този мач. Не ме е страх от нито един съперник. Знам, че мога да стана световен шампион и няма да си губя повече времето. Моят живот в момента е бокс, ядене и бокс. Не ме вълнуват социалните мрежи, не ме вълнува нищо друго.

Обичам предизвикателството, ще ми бъде по-лесно и ще бъда по-уверен да боксирам с Пулев в София, отколкото той да дойде тук при мен. Вижте, резултатът ще е един и същ - нокаут в моя полза.

Баща му Peter Fury, който е и негов треньор също говори за битката и сподели, че нямат проблем с това, че битката е в България:

За възрастта си Hughie натрупа огромен опит. Може да е на 23, но боксира, откакто ходи. Нямаме никакво намерение да си губим времето. За да е най-добрият в света, трябва да победи най-добрите. Кубрат е стъпка в тази посока.

Пулев е труден съперник, корав, постоянен и много търпелив. Не бива да се подценява. Той е от боксьорите, които са сред най-добрите на планетата. Искаме такива мачове, а не някакви лесни срещи. Този мач ме вълнува. Ще бъде тежка вечер за Hughie, от която обаче може да излезе победител

Ще успее ли Fury да изпълни заканите си или ще стане поредната жертва на Кобрата ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес