Зареждане

Холифийлд смята, че Усик може да шокира Фюри

Холифийлд смята, че Усик може да шокира Фюри
Публикувано на: Ноември 14, 2023 в 06:46 ч
Бившият световен шампион Евандър Холифийлд дава добри шансове на Олександър Усик да шокира Тайсън Фюри и да си тръгне с безспорната титла в тежка категория.

Подобно на Холифийлд, Усик стана безспорен световен шампион в полутежка категория, а по-късно премина в тежка категория.

Холифийлд стана безспорен шампион в полутежка и тежка категория - в ерата на трите пояса.

Усик постигна подвига си в полутежка категория в епохата на четирите пояса - и се стреми да свали Фюри.

Фюри-Усик е планиран да се състои на дата през февруари 2024 г. в Саудитска Арабия.

Фюри излиза на ринга със значително предимство в размера и обхвата, но Усик със сигурност е по-бързият боец, а някои могат да твърдят, че и по-добрият боксьор.

"Би трябвало да бъде страхотен бой и скоростта на ръцете ще бъде решаваща. Кой ще успее да нанесе най-много удари. Усик има много предимства и е левичар", заяви Холифийлд пред WBC.

"Фюри се е справял толкова добре толкова много пъти, а стиловете правят битките. Когато човек, който се бие с голям мъж, е по-бърз и може да понася големи удари, може да спечели. И все пак, ако получиш удар, може да се окаже, че всичко е приключило. Животът се състои в това да не се отказваш. Искрено вярвам, че Усик има този манталитет да не се отказва, така че той ще бъде там. Тънък баланс за този мач.

"За мен и моята кариера това беше етап от живота. По време на нея дадох най-доброто от себе си и сега, когато приключи, донякъде се радвам, че приключи. По време на нея трябва да обичаш да побеждаваш и да си готов да преминеш през това, през което другите не искат, защото всеки път, когато излизаш на ринга, си мислиш какво трябва да направиш, за да стигнеш толкова далеч. Хората, които стигат дотам, не се отказват!"

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес