Зареждане

Хейни сбута Ломаченко преди битката им: Той е мой!

Хейни сбута Ломаченко преди битката им: Той е мой!
Публикувано на: Май 20, 2023 в 09:13 ч
Девин Хейни си изпусна нервите и сбута Васили Ломаченко по време на последната им среща очи в очи преди битката им на ринга в неделното утро.

"Сега той е мой", заяви Ломаченко. "Той няма сила."

Хейни необичайно загуби самообладание след церемониалното им претегляне в MGM Grand Garden Arena и бутна Ломаченко с две ръце. Ломаченко сякаш просто се взираше в Ханей по време на срещата им и не каза нищо, с което да ядоса Ханей.


По-високият и по-млад шампион изненадващо го бутна, което Ломаченко прие като знак, че Ханей е много нервен.

"Защото се страхува", каза Ломаченко. "Той се страхува. Виждам го и сто процента той се страхува."

Джо Теситоре от ESPN обяви по време на излъчването на церемониалното претегляне, че Атлетическата комисия на щата Невада ще глоби Хани за това, че е бутнал Ломаченко.

24-годишният Хейни, чиито зрялост и професионализъм и преди са му служили добре в подобни ситуации, призна по време на интервюто си с Бернардо Осуна от ESPN, че е позволил на емоциите си да вземат връх над него.

"Най-накрая дойде моментът", каза Ханей. "Мина много време. Минаха четири години. Винаги съм си мечтал да се изправя срещу него и емоциите ме връхлетяха сега, когато най-накрая дойде моментът."

Хейни посочи, че е получил предимство, като е бутнал Ломаченко ден преди двамата да се бият за шампионските титли на Хейни в категориите IBF, WBA, WBC и WBO в MGM Grand Garden Arena.

"Това беше само началото", каза Хейни. "Виждате ли колко лесно го бутнах? Той е по-малък и аз ще се наложа над него."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес