Зареждане

Хафтор Бьорнсон и Саймън Валили не се победиха в показно

Хафтор Бьорнсон и Саймън Валили не се победиха в показно
Публикувано на: Май 29, 2021 в 00:00 ч
Хафтор Юлиус Бьорнсон и Саймън Валили направиха своето показно по правилата на бокса. Двамата премериха сили на галавечер, която се проведе преди няколко часа в Дубай. Саймън е професионален боксьор от Великобритания с рекорд 17-3-1 в бокса. Бьорнсон от своя страна е легенда в силовите спортове и печели Арнолд Стронгман Класик три поредни години през 2018, 2019 и 2020 година.

Битката им започна доста бавно в първия рунд. Валили не искаше да рискува и вкара няколко удара в тялото, след което се дърпаше на дистанция. Бьорнсон също не бързаше и вкара няколко удара, но нищо значително от двете страни. Във втория рунд Валили успя да разклати Бьорнсон след здраво ляво кроше. Хафтор остана на крака и реши да осмисли атаките си и да играе по-дефанзивно.

Валили отново му вкара ляво кроше, но този път Бьорнсон го пое и върна с комбинация. В този рунд Валили падна на земята след комбинация от Бьорнсон. В третия рунд Валили се забавляваше и тръгна да вкарва ляв, а Бьорнсон падна след подхлъзване. Към края на рунда двамата се събудиха и размениха попадения, след което влязоха в клинч.

Валили не спираше да финтира своя съперник, който беше фокусиран и търсеше тежките и точни попадения. В края на рунда Бьорнсон се нахвърли на Валили, който падна на земята, но в резултат на избутване. В четвъртия рунд нямаше много интересни положение. Валили не си даваше зор, а в края на рунда Бьорнсон му вкара удари, но нищо значително.

Така срещата им приключи след 4 рунда и двамата завършиха с равенство, което беше очакван резултат. Сега Бьорнсон ще продължи да се готви за голямата битка с Еди Хол през септември. Хафтор се закани, че ще го нокаутира в най-тежката битка в историята на бокса.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес