Зареждане

Gennady Golovkin възропта отново: Тези хора са терористи

Gennady Golovkin възропта отново: Тези хора са терористи
Публикувано на: Март 23, 2018 в 11:03 ч

Колкото и страшен да е на ринга, Gennady Golovkin е изключително приятелски настроен извън него, наричайки дори и опонентите си 'добри момчета' докато носи широката си усмивка. Но и той си има граници - неуспешният тест на Canelo Alvarez, например, го изкара извън релси. И той се ядоса не само на мексиканеца, но и на промоутъра му, и на Невадската атлетическа комисия (NSAC).

Само вижте какво има да казва по случая:

"Комисията - всички навеждат глава, за да не гледат в очите. Забелязах го, когато преразглеждах срещата. Тези хора са терористи. Действат срещу спорта, не само срещу мен."

"Казвам ви, не е мексиканското месо. Това е Canelo. Такъв е отбоър му, такъв е промоутърът му. Canelo мами. Използват допинг, а се правят, че нищо не се е случило."

"Очевидно е кога мускулите му са изкуствено надути. Има и видими следи от инжекции. Мога и за Oscar De La Hoya да говоря. И на него не му е чиста работата."

"Вижте видеото. Гълта някакви хапчета преди първата си среща. И със следите от инжекции... От много време знаех."

Треньорът на Golovkin, Abel Sanchez също обвини Alvarez в употреба на забранени вещества.

Ето още малко за следите от инжекции:



Предполагам много от феновете имат сравнително същата нагласа към Невадската комисия, така че не е трудно да разберем защо GGG се чувства по този начин. Все пак според мнозина, една изключително важна победа му беше отнета от опонент, който се предполага, че получава много по-добро отношение.

Същият опонент отказваше да се бие с него в продължение на две години преди това.

Alvarez, междувременно, продължава да напада в социалните мрежи:



Двамата се очаква да се изправят за двубой на 5-ти май.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес