Зареждане

'Фюри пак ще загуби! Усик е твърде добър за него'

'Фюри пак ще загуби! Усик е твърде добър за него'
Публикувано на: Юни 23, 2024 в 09:00 ч
Експертите смятат, че Тайсън Фюри няма да успее да се върне към върха си, а само ще погребе кариерата си.

На 18 май тази година в Рияд се проведе грандиозен турнир Ring of Fire. В главната битка на вечерта Александър Усик и Тайсън Фюри се бориха за титлата абсолютен световен шампион в тежка категория. Самата битка се оказа доста драматична.

Отначало изглеждаше, че "Циганският крал" спокойно ще доведе въпроса до уверена победа. Но тогава Усик тотално обърна ситуацията и почти довърши британеца. Веднага след това Фюри поиска незабавен реванш.

Но много експерти единодушно казват, че Тайсън дори не трябва да се опитва да влезе отново на ринга с Александър. Фюри е критикуван от бившия световен шампион и член на Залата на славата Бари Макгигън. Той изрази увереност, че времето на Тайсън, за съжаление, вече е отминало.

Ето какво е мнението на Макгигън:

„Усик е твърде добър за него. Тайсън беше почти спрян. Не мисля, че следващия път ще направи нещо по-добро. Фюри е страхотен боец за спорта, той говори много, има много медийно присъствие. Но смятам, че времето му като спортист свърши. Сигурно защото никога не е живял живота на спортист. 

Тайсън Фюри не е като Усик. Александър Усик стана безспорен шампион в тежка категория, той победи Джошуа два пъти убедително, а след това и Фюри. Просто мисля, че следващата битка ще бъде копие на първата.”, каза Макгиган.

Съгласни ли сте ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес