Зареждане

Фюри: Малкото прасе нокаутира кросфит машината

Фюри: Малкото прасе нокаутира кросфит машината
Публикувано на: Ноември 27, 2019 в 14:19 ч
Антъни Джошуа ще се опита да си върне титлите на шампион в тежката категория на бокса на 7-ми декември в Саудитска Арабия при реванша си с Анди Руиз.

През юни Руиз шокира всички, сваляйки на земята Джошуя за четири пъти и побеждавайки го в седмия рунд.

В първия им двубой Руиз имаше ограничено време за подготовка, тъй като дойде като заместник на Джарел Милър.

Сега и двамата имаха доста време да се подготвят един за друг и направиха доста корекции. Джошуа свали част от мускулната си маса - нещо, което той смята, че ще му помогне за издръжливостта и подвижността при реванша.

Ето какви са обаче наблюденията на Тайсън Фюри върху цялата ситуация.

"Когато започнеш да добавяш всички тези различни технологии към играта си - един процент тук, един процент там... това са пълни глупости, ако трябва да бъде честен. Анди Руиз например, това малко дебело прасе, идва с три седмици предизвестие, изял всеки сандвич и поничка в Калифорния и излиза срещу боксьор, който е имал 12-седмичен тренировъчен лагер заедно с всички спортни учени в Англия.

Джошуя чупи рекорди на всеки медицински тест, направо си е кросфит машина. Храни се по най-добрата диета, която може да има. Но този пълничкия идва и го ступва за седем рунда.

Мисля, че реваншът ще протече точно както беше първия двубой. И двамата свалиха малко килограми сега, имат и различни стратегии. Но Майк Тайсън беше казал 'всеки има план, докато не го ударят в лицето'.

Не мисля, че Руиз е толкова добър, но той вече има победа и то с нокаут и има психологическо преимущество в реванша. Джошуа излиза психически победен вече, защото е бил нокаутиран. Боксът така или иначе е 95% в главата. И това не беше случаен удар. От каквото видях Джошуа спечели само един рунд от седем. Всеки има своя кошмар в кариерата си и мисля, че Руиз е кошмарът на Джошуа."
 

Фюри вярва, че Джошуа най-вероятно ще се оттегли от спорта, ако претърпи още една загуба с нокаут от ръцете на Руиз.

"Ако Джошуа бъде нокаутиран два пъти подред, не виждам как ще продължи. Не него не му трябват вече пари и две загуби с нокаут много застрашават кариерата."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес