Зареждане

Флойд Мейуедър: Имам чувството, че не съм 100% психически здрав

Флойд Мейуедър: Имам чувството, че не съм 100% психически здрав
Публикувано на: Юни 10, 2024 в 14:00 ч
Флойд Мейуедър-младши несъмнено е един от най-великите боксьори в историята на спорта.

Той стана световен шампион в пет тегловни категории, бори се с наистина сериозна съпротива, въпреки че не всичките му противници бяха на върха си. "Money" също така остана непобеден и това до известна степен постави тенденция.

И дори след като се пенсионира, Мейуедър остава известно име. Флойд се завърна за битката с Конър Макгрегър и редовно участва в различни демонстративни битки, които по един или друг начин събират пари благодарение на името му.

И няма нужда дори да говорим за финансовото благополучие на човека с прякор "Пари". Флойд печели огромни суми и до днес. Но негативните последици от бокса застигнаха и суперзвезда като Мейуедър.

Флойд реши да говори за проблемите, които боксът и вероятно лошата наследственост му оставиха.

„Имам загуба на памет. Това е нещо, което не можем да контролираме. Може би това е едно ехо от дългата кариера в бокса или може би е нещо наследствено. Чичо ми Роджър Мейуедър също имаше много проблеми с това. Той страдаше от същото и в крайна сметка наех някой да се грижи за него. 

Същото се случва и с баща ми. Може да е нещо генетично или все пак да е спорт, но сега ми се случва. Имам чувството, че не съм 100% психически здрав. Не е същото като преди. Обичам да правя различни упражнения, да решавам пъзели и да играя игри с думи, за да поддържам ума си здрав.“, призна Флойд.

Явно все пак за успехите цената е висока.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес