Зареждане

Eddie Hearn предложи две битки на Deontay Wilder с Anthony Joshua

Eddie Hearn предложи две битки на Deontay Wilder с Anthony Joshua
Публикувано на: Ноември 23, 2018 в 23:30 ч
Всички фенове очакваха с нетърпение супер битката между Deontay Wilder и Anthony Joshua тази година, но за съжаление двамата не успяха да се разберат за парите и всичко пропадна. В основата на всичко беше Eddie Hearn, който предложи твърда сума от $12 милиона за Wilder и никакви % от продадените платени гледания, което разгневи Deontay и той отказа. Вместо срещу Joshua, Wilder излиза на ринга срещу бившия шампион Tyson Fury на 1-ви декември в Калифония и ще защитава титлата си, както и непобедения си статут.

По всички личи, че промоутърът на Joshua, Eddie Hearn си е взел поука и този път предлага доста по-примамлива оферта към Wilder, но условието е да победи Fury след седмица:


Ако те са истински и държат на думата си, то при победа над Fury още на 2-ри декември започваме преговори и ще видим какво ще стане. Смятам, че датата 13 април не е проблем за него, защото този път му предлагаме оферта, която включва 2 битки. Едната от тях ще бъде в САЩ, а другата в Англия. Не мисля, че може да стане по-справедливо от това. Ще дадем всичко от себе си, за да организираме тази битка и започваме още на следващия ден, ако разбира се победи. 


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес