Зареждане

Eddie Hearn: Искам Oleksandr Usyk срещу големите в тежката догодина

Eddie Hearn: Искам Oleksandr Usyk срещу големите в тежката догодина
Публикувано на: Ноември 26, 2018 в 12:12 ч
Безспорния шампион в полутежка категория успя да пенсионира Tony Bellew в началото на този месец и отправи погледа си към бойците в тежка категория. Usyk вече сподели, че има интерес да се бие срещу Anthony Joshua, но AJ иска първо да стане безспорен шампион в тежка категория и чак тогава да се бие за наследството си срещу коравия боец от Украйна. Usyk подписа с Eddie Hearn и неговия промоутър е убеден, че Usyk може да е сред тези елитни бойци, които успяват да държат титли в двете категории. В интервю пред Sky Sports, Eddie каза, че иска Usyk да се качи при големите още следващата година:


Ако Usyk говори за имена като Joshua, то рано или късно трябва да се качи в тежка категория. Той е на 31 години и мисля, че е достатъчно добър, за да се бие срещу топ бойците в тежка категория. Вижте само какви опоненти има за него в тежка категория - Jarrell Miller, Dillian Whyte, Derek Chisora, Adam Kownacki, Luis Ortiz.  Има толкова много добри битки и той може веднага да се качи в тежката. Ако се върнем във времето на Evander Holyfield той беше гениален. Той постигна всичко благодарение на умения и сърце.

Usyk трябва да направи същото като нещо, защото да победиш тези големи момчета е нещо, което малцуна успяват да направят. Не са много тези, които успяват да спечелят титлите в тежка и полутежка категория, но той иска това и ще се опита да го направи. Искам Usyk да участва в големи битки от тежка категория следващата година. Вярвам, че ще го направи, защото кои са останалите опоненти  в полутежката ? Виждам само двама -  Andre Ward и Adonis Stevenson. 




Koй трябва да е първия опонент на Usyk в тежката ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес