Зареждане

Джошуа към Фюри: Ако искаш да си номер 1 - приеми битката

Джошуа към Фюри: Ако искаш да си номер 1 - приеми битката
Публикувано на: Април 17, 2020 в 10:20 ч
Антъни Джошуа не се интересува много от битката си с Кубрат Пулев и предпочита да се изправи срещу Тайсън Фюри. Джошуа държи титлите в тежка категория на IBF, WBA, WBO и IBO, а Фюри от своя страна държи златото на WBC. Джошуа има насрочена среща с Кобрата, а Фюри от своя страна трябва да даде реванш на Дионтей Уайлдър.

Вижте още - Джошуа и Тайсън Фюри правили спаринг за Ролекс през 2010​​​

Това обаче са дреболии, които Джошуа иска да сложи на пауза, за да преследват голямата битка за обединяване на поясите. Антъни е готов да каже на Пулев да се отдръпне и посъветва Фюри да каже същото на Уайлдър. "АJ" иска да има един доминант в категорията и призова за голямата битка, защото сега бил моментът за нея. Ето какво още сподели той пред Sky Sport:


Ела и се бий с мен. Ако искаш да си номер едно, то тогава приеми битката. Нека го направим. Аз имам останалите колани и битката има смисъл. Аз съм шампион и имам почти всички колани, а той е шампионът на WBC. Битката между нас ще излъчи доминант в тежка категория, който ще има всички пояси и ще бъде безспорен шампион. 

Трябва да се бия с Тайсън Фюри, за да докажа, че съм номер едно. Той трябва да се бие с мен. Ще бъде невероятно да кажа на Пулев, че точно сега трябва да се махне от пътя. Ще кажем и на Уайлдър, че имаме по-важно нещо от този реванш между тях. Битката между мен и Фюри трябва да се случи, защото няма да има друг момент като този. 





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес