Зареждане

Джошуа и Тайсън Фюри правили спаринг за Ролекс през 2010

Джошуа и Тайсън Фюри правили спаринг за Ролекс през 2010
Публикувано на: Април 6, 2020 в 17:09 ч
Докато светът на бокса остава в очакване за боксова среща между Антъни Джошуа и Тайсън Фюри, оказва се, че двойката вече е премерила сили преди години. Тази информация споделя Джошуа, който държи титлите на WBA, IBF, WBO и IBO. Антъни споделя, че двамата с Фюри правили спаринг през 2010 година, когато "AJ" все още е бил аматьор. Шампиона споделя, че Фюри обикалял залите в Англия и залагал своя скъпарски часовник "Ролекс" на всеки, който го нокаутира в спаринг. Ето какво още каза Джошуа в интервю за "The Sun":


Това беше рано в моята кариера, когато бях аматьор и не знаех кой е Тайсън. Четох в „ Boxing News “, че обикаля лондонските фитнес зали и залагал своя "Ролекс" на всеки, който успее да го нокаутира в спаринг. 
Двамата си спретнахме истинска война. И двамата имаме сърце. Не успях да го нокаутирам. След това той каза: „Внимавайте с това хлапе, един ден той ще бъде шампион“. И позна със своята прогноза.


Джошуа върна титлите си на WBA, IBF, WBO и IBO в тежка категория след единодушна победа над Анди Руис-младши през декември. Фюри от своя стана шампион на WBC, след като нокаутира на Дионтей Уайлдър през февруари.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес