Зареждане

Джейк Пол тръгна да бяга от Флойд Мейуедър и неговият антураж

Джейк Пол тръгна да бяга от Флойд Мейуедър и неговият антураж
Публикувано на: Март 10, 2023 в 00:00 ч
Флойд Мейуедър и Джейк Пол се засякоха на баскетболен мач в Маями в сряда вечерта. 

Боксовата легенда Мейуедър и Пол присъстваха на Маями-Дейд Арена, за да гледат загубата на Хийт от Кливланд Кавалиърс. Двамата се видяха извън залата след мача. Мейуедър беше заедно с хора от от антуража си, а Джейк видимо се чувстваше неудобно в ситуацията. 

Операторът започна да се подиграва на Пол за скорошната му загуба от Томи Фюри и го заплаши, че ще го "разбие" заедно с други членове на антуража. Явно Джейк не искаше да има нищо общо с Мейуедър, защото веднага си плю на петите и избяга.

"Какво се случи? Не говориш вече след загубата ти ? Какво се случи след загубата ти ? Йо, ще го разбием ли момчета, нека го разбием. Къде бягаш Джейк, къде отиваш ?", каза операторът. 

Малко по-късно в социалните мрежи Пол реши да хвърли светлина върху цялата случка. Ето какво пише ютубъра:

„Флойд, ако искаш да се биеш един на един, можем да го направим. Но не идвай с 25 човека, за да ми скачаш. Аз съм корав, няма нужда да доказвам своята твърдост, но не съм глупав, по дяволите. 

Няма да седя там и да се опитвам да се бия с 50 човека. Измъкнах се от тази простотия. Флойд, кучка си. Ядосан си, защото взех шибаната ти шапка, сериозно ли ? Преодолей го, брато. Продължи напред.", написа Пол.

Феновете се застъпиха в защита на Пол, след като конфронтацията се появи онлайн. Мнозина написаха, че е постъпил правилно, като е избягал.

Ето видео от случката:

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес