Зареждане

Договорът на Фюри включва клауза за реванш с Нгану

Договорът на Фюри включва клауза за реванш с Нгану
Публикувано на: Септември 15, 2023 в 01:00 ч
В изненадващ обрат на събитията беше разкрито, че предстоящият боксов двубой на Тайсън Фюри с ММА звездата Франсис Нгану ще включва клауза за реванш. Това разкритие идва въпреки неотдавнашния отказ на световния шампион за подобно споразумение.

Дългоочакваният сблъсък трябва да се проведе в Саудитска Арабия на 28 октомври, поставяйки на карта безупречния рекорд на Фюри.
Boxing News 24 потвърдиха, че договорът им има клауза за реванш.

Въпреки че Фюри е силно предпочитан за победа, все още има шанс той да загуби, тъй като не се е състезавал от девет месеца и се изправя срещу един от най-добрите страйкъри в MMA.

Този потенциален риск не е убягнал от вниманието на Фюри. Това е очевидно от включването на клауза за реванш в договора. Обявяването на този мач не мина без критики.

Значителна част от боксовата общност се надяваше да стане свидетел как Фюри ще се изправи срещу Антъни Джошуа или Александър Усик. Въпреки преговорите, изглежда, че тези мачове няма да се материализират.

Фюри може да загуби световната си титла на WBC, ако продължи да отлага допълнителни защити, според Daily Star. 35-годишният Фюри вече успешно защити титлата на WBC три пъти, откакто я спечели от Уайлдър през 2020 година.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес