Зареждане

Дионтей Уайлдър към Нгану: Да се бием в бокса и в ММА!

Дионтей Уайлдър към Нгану: Да се бием в бокса и в ММА!
Публикувано на: Февруари 10, 2023 в 00:00 ч
Дионтей Уайлдър предложи на Франсис Нгану сделка за две битки. 

Едната от битките ще се случи на ринга, а другата в клетката по правилата на ММА. В момента Нгану е свободен агент и не спира да получава оферти от всички страни. Голямата мечта на "The Predator" е да направи дебют в бокса, където да вземе големите пари.

Бившият шампион на UFC в тежка категория има желание да се изправи срещу Антъни Джошуа или Тайсън Фюри, но също така спомена Уайлдър като бъдещ опонент. Явно Уайлдър няма нищо против да премери сили с Нгану.

Ето какво каза бившият шампион на WBC в интервю за Trill Boxing:

„Готов съм за битка с него. Обичам Франсис. Когато го срещнах във Вегас, той говореше, че ще направи това. Все още се интересувам от такава битка и бих искал да отида в Африка за нея. 

Знам, че той върши своите неща и се гордея с него, че следва сърцето си, правейки това, което чувства. Нека да направим сделка за две битки. 

Всички винаги идват в бокса. Нека да направим две битки. Той идва в моят свят, а аз отивам в неговия. Аз съм истински войн, дори това го прави по-вълнуващо. Сериозен съм за това. 

Искам да направя нещо различно. Всички са правили това пресичане на бойни спортове, а момчетата от ММА винаги идват в бокса. Те нямат нужните умения в стойка, за да се бият при нас.

Това е като да си във водата с акули.", сподели Уайлдър.

Може ли Уайлдър да бие Нгану в ММА битка ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес